cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC5300


ASUS RT-AC5300 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: adminASUS RT-AC5300 Step 1

2 Кликнете на "WAN" во главното мени левоASUS RT-AC5300 Step 1

3 Кликнете на табулаторот "Virtual Server / Port Forwarding"ASUS RT-AC5300 Steps 4-9

4 Кликнете на "Yes"

5 Изберете "HTTP" од паѓачкото копче

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "Local IP"

7 Кликнете на иконата "Add"

8 Кликнете на "Apply"

9 Одјавете се од вашиот рутер со кликнување на „Logout“ во горниот дел од страницатаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC5300Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за ASUS RT-AC5300