cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_C1


ASUS DSL-N55U_C1 Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS DSL-N55U_C1 со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)ASUS DSL-N55U_C1 Steps 2-6

2 Под "Advanced Settings" изберете "WAN" од левото мени

3 Изберете го јазичето "Virtual Server / Port Forwarding" на горниот дел од страницата

4 Овозможете го пренасочувањето на пристаништето со избирање на "Yes"

5 Внесете " Port Forwarding List (Max Limit : 32) " внесете

Service Name: HTTP
Source IP:
Опсег на пристаниште: 80
Локална IP: ИП на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

6 Притиснете го копчето "+" за да го додадете правилотоASUS DSL-N55U_C1 Steps 7-8

7 Притиснете го копчето "Apply" за да го зачувате правилото

8 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_C1Упатства за активирање на Port Forwarding за ASUS DSL-N55U_C1