cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за 8леветниот AWRT-300


8level AWRT-300 Step 1

1 Пријавете се на вашиот 8-степен AWRT-300 користејќи ја вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1, корисничко име: admin, стандардна лозинка: admin)8level AWRT-300 Steps 2-4

2 Кликнете на "Applications & Game"

3 Во делот "Virtual Setting" внесете:
Опис: HTTP-сервер
Внатрешна IP адреса на домаќинот: Локална IP на вашиот компјутер што работи cFos Лична мрежа
Протокол: СИТЕ
Надворешно пристаниште: 80
Внатрешна порта: 80

4 Кликнете на "Save"8level AWRT-300 Step 5

5 Почекајте скокачки прозорецПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за 8леветниот AWRT-300Упатства за активирање на Port Forwarding за 8level AWRT-300