cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Како да ги испразните папките на Outlook?

Select folder view


1 Изберете преглед на "папка" на долниот лев дел од прозорецот OutlookOpen Outlook DAV configuration

2 Десен клик на папката

3 Кликнете на "Config CalDAV Sync"
Disable Sync

4 Поставете "Synchronize every" на "Sync disabled"

5 Кликнете на "Save"Leeft-click folder

6 Лево кликнете на папкатаChange view

7 Кликнете на "Прикажи"

8 Кликнете на "Промена на погледот"

9 Изберете "Листа"Delete all entries

10 Изберете ги сите записи со „Ctrl-a“ и потоа кликнете со десното копче на нив и изберете „Избриши“ од менито за контекст


Треба да ги повторите овие чекори за сите папки со Календар, контакти и задачи што се синхронизираат од cFos Outlook DAV.

Како да ги испразните папките на Outlook?Упатства за тоа како да ги испразните папките на Outlook.