cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE
/en/broadband-connect/whats-new.txt
Откријте што има ново во cFos Broadband Connect. Список на сите нови карактеристики, подобрувања и поправки на грешки.