cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Важна белешка за cFos Traffic Shaping

cFos Traffic Shaping сега е во калибрирање и учење фаза. Ова е неопходно за утврдување на точната брзина на интернет и перформанси за да се осигурат брзините за оптимално превземање и прикачување кој ќе бидат постигнати а пингот останува мал.

Во зависност колку ја користите вашата конекција, ова фаза може да потрае неколку денови. Како и да се, можете да го убрзате овој процес испраќајки си самите голем фајл по e-mail, на таков начин ефективно го стартувате прикачувањето за неколку минути со целосна брзина.

Image of a stop watch

Колку е ефективно обликувањето на сообраќајот во cFosSpeed?

Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - 26 октомври 2018 година
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language
Сокриј прозорец за статус

Деактивирање на прозорецот за статус cFosSpeed

Можете да го деактивирате прозорецот за статус cFosSpeed со десен клик на него, избирајќи ги поставките за прозорецот и потоа да го деактивирате "Авто-приказ/Автоматско скривање".


Обликување на сообраќајотОбликување на сообраќајот: Што се случува во фазата на учење?