cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE
cFosSpeed box

Ви благодариме што го испробавте cFosSpeed!

cFos Обликувањето на сообраќајот сега е калибрирано за вашата интернет врска.
Сега ја максимизира моќноста, додека го минимизира времето за пинг.
Нашите клиенти се навикнуваат на тоа толку брзо, што многумина не можат да го замислат животот без тоа повеќе.

Избегнува бавно преземање за време на истовремено поставување.
Избегнува високи пинги или лош квалитет на VoIP заради други трансфери на податоци.

Купете еднаш и добијте ги сите идни верзии бесплатно.
Искористете ја можноста и купете ја лиценцата на живот cFosSpeed сега.

Што е Traffic Shaping?

Image of a stop watch

Колку е ефективно обликувањето на сообраќајот во cFosSpeed?

Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - 26 октомври 2018 година
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language
Пробниот период на cFosSpeed е истечен. Тука најдете причини зошто да го купите сега.