cFosSpeed er nu på nye hænder. Atlas Tech Solutions ejer, udvikler og sælger nu nye versioner af cFosSpeed
Ny! Af skaberne af cFosSpeed: cFos EVSE

Tak til alle, der allerede har købt en licens for cFos, cFosSpeed og/eller cFosBC. Du understøtter videreudvikling af vores software!

Kun en officiel licens garanterer maksimal dataflod-streaming ved laveste pingtider!

Kun umodificerede originale versioner tilbyder det fulde udvalg af funktioner og funktioner, der er en del af alle cFos-produkter. Husk, at vi regelmæssigt downloader ulovlige hacks af vores software fra nettet. Disse "hacks" er kun en masse hastigt kopierede filer af tvivlsom kvalitet.

Selvom det muligvis ikke umiddelbart fremgår, vil tidligere eller senere hacketede kopier stoppe med at køre korrekt.

Så hvis du ikke allerede ejer en officiel licens for cFos, cFosSpeed eller cFosBC, skal du tillade dig selv, at vores programmer har forbedret ydeevne og bestil din licens nu på:

https://www.cfos.de/en/order/order.htm

I øvrigt er der ingen, der forårsager os mere økonomisk skade end dem, der lægger deres personlige licensnøgler til offentlig download.

Den version, du bruger, er længe udløbet.

Vores erklæring til hacks, hvis din version er udløbet.